Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ποσο γελοιοι ειναι οι αριστεροι

Απόσπασμα απο αριστερό site

Στο «Χίλτον» γιορτάζουν αύριο οι εγκληματίες ναζί τη σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού! Ποιοι Έλληνες βουλευτές θα τιμήσουν τους εγκληματίες;

Η «νέα» τρομοκρατική κυβέρνηση του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος επιτέθηκε εκ νέου στη Μαρτυρική Γάζα.
Τανκ εισέβαλαν στις περιοχές της Al-Qarara (εκεί που βρέθηκε στη διάρκεια των βομβαρδισμών η ελληνική αποστολή που συμμετείχαμε).
Τα σιωνιστικά γουρούνια έσπειραν τον τρόμο στα παιδιά και τις γυναίκες, που βρίσκονται άστεγοι σε πρόχειρους καταυλισμούς.

Επίσης, βομβάρδισαν τα ψαροκάικα που βρίσκονταν στην ακτή της Khan Yunes


To σχόλιο μας τώρα

Πώς μπορούν να αποκαλούν ναζί τους Εβραίους όταν οι μόνοι που αποκάλυψαν και συνεχίζουν να πολεμάνε τους εβραιους είναι οι Εθνικοσοσιαλιστές δηλαδή οι αποκαλούμενοι από αυτούς Ναζι.Εαν αυτό δεν είναι τουλάχιστον ιδεολογική συνχηση τι είναι?Οι μονοι που πολεμάνε τους εβραιους και ολα τα παραγωγα τους οπως καπιταλισμο,διεθνισμο ειναι οι Ε/Σ .
Για μια Ευρωπη των Εθνων και οχι μπολσεβικων και καπιταλιστων



ΑΠΟ

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Σεξουαλικός προσανατολισμός




Είναι γνωστή σε όλους η καμπάνια στην Γερμανία κατά τών ερωτικών σχέσεων με ναζί!
Μία από τις αντί-NPD καμπάνιες, που στηρίζεται από την γερμανική κυβέρνηση, έχει κεντρικό σύνθημα "Όχι Σεξ με Ναζί!" και απευθύνεται στις νεαρές Γερμανίδες συμβουλεύοντάς τες να μην κάνουν σχέσεις με "νεο-ναζί", ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται με κάθε τρόπο ως θετικές οι ερωτικές σχέσεις με αλλοφύλους.
Σύμφωνα με την Γερμανική κυβέρνηση οι ερωτικές προτιμισεις των γερμανιδων πρέπει να είναι ή ένας αντι-ναζι ή ένας αλλοφύλος!

Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών


Αιματηρό επεισόδιο, μεταξύ αλλοδαπών, έγινε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι, στην οδό Αχαρνών 212, στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας Αφγανός διακομίστηκε με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο στήθος στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου...

Τον Αφγανό, σύμφωνα με την αστυνομία, πυροβόλησε με πιστόλι άλλος αλλοδαπός, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού μεταξύ τους.

Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι για ακόμη μια φόρα στο κέντρο πραγματοποιήσανε πορεία τα αδέρφια και οι πουτανίτσες των μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα, που μερικούς μήνες πριν έκαναν μια αντι συγκεντρωση στους κατοίκους του Άγιο Παντελεήμονα επειδή θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικοτητα και την γκετοποίηση της περιοχής τους.

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Νέα πρόκληση Τούρκων


Σκηνικό Ιμίων 2, επιχειρούν να στήσουν στο Αιγαίο οι Τούρκοι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο κόσμος του Επενδυτή» στο στόχαστρο των Τούρκων είναι τρεις νησίδες: το Φαρμακονήσι στο Αιγαίο και οι νησίδες Ρω και Στρογγύλη ανατολικά και δυτικά του Καστελλορίζου. Δεκατρία χρόνια μετά την κρίση στα Ιμια, η αιχμή του δόρατος της τουρκικής επεκτατικής πίεσης έχει στραφεί στην έμπρακτη αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στο...

Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι. Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρονται τα εξής:
«Στόχος της Τουρκίας δεν είναι να επεκτείνει κατά δυτικότερα τα θαλάσσια σύνορά της με την Ελλάδα, αλλά να μετατρέψει σε «γκρίζα ζώνη» ένα μεγάλο τμήμα του Αιγαίου. Η διεκδίκηση των Ιμίων ήταν μόνο η αρχή και βεβαίως μια δοκιμασία των ελληνικών αντιδράσεων.
Η αμφισβήτηση της κυριαρχίας νησίδων δεν αποτελεί μόνο έναν πρόσθετο μοχλό πίεσης προς την Αθήνα. Αποσκοπεί, επίσης, να εμφανίσει το Αιγαίο σαν μια θάλασσα, όπου ναι μεν υπάρχουν ελληνικά κατοικημένα νησιά σΆ όλη σχεδόν την έκτασή της, αλλά αυτά δεν οριοθετούν τη συνοριακή γραμμή των δύο χωρών. Αν και θεωρητικά η Ακγυρα αμφισβητεί από το 1996 την ελληνική κυριαρχία σΆ όλες τις νησίδες, απέφυγε να προωθήσει εμπράκτως την αμφισβήτησή της μαζικά για όλες. Προτίμησε να καλλιεργήσει συστηματικά το έδαφος και να προετοιμάσει σταδιακά τη διεθνή κοινότητα. Πατάει στο προηγούμενο των Ιμίων, για να αποσταθεροποιήσει την ελληνική κυριαρχία και σε κατοικημένες νησίδες, όπως το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Το ίδιο συμβαίνει και με τις νησίδες Στρογγύλη και Ρω, που βρίσκονται εκατέρωθεν του Καστελλορίζου, στην Ανατολική Μεσόγειο. Η διεκδίκηση έχει μετεξελιχθεί από θεωρητική σε έμπρακτη. Το γεγονός ότι η Αθήνα επιδιώκει ειλικρινώς την ύφεση δεν αρκεί. Για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων απαιτείται η βούληση και των δύο πλευρών. Οι ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν ό,τι μπορούν για να υποβαθμίσουν τις τουρκικές προκλήσεις και να κρατήσουν χαμηλά τη θερμοκρασία. Στην πραγματικότητα, οι χειρισμοί τους δεν είναι τίποτα περισσότερο από αγχώδης προσπάθεια να εξαγοράσουν την ύφεση».

εφημερίδα "Πρόοδος" Ρόδου

Η αλήθεια για το φάρμακο που αντιμετωπίζει τη γρίπη των χοίρων


Όταν μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία θέλει να κάνει αντεπίθεση δημιουργεί ιούς. Όπως επίσης και όταν θέλεις να τρομοκρατήσεις. Πάντως δεν είναι τόσο απλή η εξάπλωση ιων μέσα σε λίγες εβδομάδες σε όλο τον κόσμο.
Η γρίπη των χοίρων είναι πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο. Και θέλει...


αντιγριππικά εμβόλια! Και αφορά σε νέα άτομα που μπορούν εύκολα να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουν. Ακούσατε τι είπε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας στο mega;
"Είναι πολύ ευαίσθητα στην χορήγηση του tamiflu".
Θυμάστε ποιο είναι αυτό το φάρμακο;
O πρώην υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας «Gilead Sciens», η οποία έχει τα δικαιώματα του περιζήτητου φαρμάκου tamiflou (ταμιφλού) - παίρνει από την ελβετική «Roche» («Ρος») το 10% των πωλήσεων - και είναι το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της νόσου στους ανθρώπους.

Υποθεση Henrik Hollapa


Henrik Hollapa ειναι ενας συναγωνιστης απο τη Φινλανδια ο οποιος αντιμετωπιζει διωξη για ενα αρθρο που δημοσιευσε σε εφημεριδα της χωρας του που αφορουσε τον ομαδικο βιασμο μιας νεαρης Φινλανδης απο ομαδα Σουδανων λαθρομεταναστων το 2007,οι οποιοι μετα το βιασμο,υποχρέωσαν την κοπελα σε κλειτοριδεκτομή με ένα οικιακό ψαλίδι, σύμφωνα με τα "ευγενή" έθιμα της φυλής τους!!!Οι Αφρικανοι καταδικαστηκαν σε 3 χρονια φυλακιση(!)....ενω μεσα στο 2009 αποφυλακιστηκαν(!!!)
Παρα τη νομοθεσια για ελευθερια του λογου και απορρητου,η εφημεριδα αποκαλυψε την ταυτοτητα του νεαρου με αποτελεσμα η αστυνομία να κανει έφοδο στο σπίτι του και να τον συλλαβει, με την κατηγορία ότι έστειλε προς δημοσίευση ένα άρθρο σε μία μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, το οποίο προκαλούσε "φυλετικές διαμάχες".Ο Ηenrik περασε 3 μερες στη φυλακη μεχρι να στοιχειοθετηθει κατηγορια.

το Μαιο του 2008 ο Εβραικης καταγωγης Εισαγγελεας Mika Illman κινησε παλι την διαδικασια για τη συλληψη του νεαρου με κατηγοριες για "φυλετικα εγκληματα",η οποια μπορει να τον στειλει πισω απο τα σιδερα εως κα 4,5 χρονια....1,5 χρονο περισσοτερο απο τους Αφρικανους εγκληματιες...

Φυσικα ο Ηenrik ειναι επικυρηγμενος απο τους Αφρικανους στην Φινλανδια!!!!

Αποτελεσμα της διωξης ειναι ο νεαρος Εθνικιστης να φυγει για τις Η.Π.Α,οπου ομως συνεληφθει με κινδυνο την εκδοση του στην Φινλανδια.


ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ http://support-hh.cogia.net/

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Δεν ξεχνώ... Σαν σήμερα...


το 2004... με ποσοστό 75,83% οι Ελληνοκύπριοι απορρίπτουν το Σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα, που διεξήχθη ταυτόχρονα στην ελεύθερη Κύπρο και στα Κατεχόμενα, που είχε ως στόχο την επίλυση του Κυπριακού. Στην άλλη πλευρά του νησιού, το "Ναι" συγκεντρώνει ποσοστό 64,9%.
Όλοι θα θυμόμαστε το φορτισμένο διάγγελμα του μακαρίτη Τάσσου Παπαδόπουλου, παραμονές του Δημοψηφίσματος.
Οι πιέσεις θα...

συνεχίζονται και μένει σε όλους εμάς τους Έλληνες, Ελλαδίτες και μη, να δείξουμε αν έχουμε ακόμα τους ...γεννητικούς αδένες να πούμε το "Μολών Λαβέ"...
Για όσους αναρωτιούνται τι είναι αυτό το πολύχρωμο πράγμα στην φωτογραφία, σας λέω ότι αυτή ήταν η προτεινόμενη σημαία της "Ενωμένης Δημοκρατίας της Κύπρου"...

Τουρίστες “ψαρεύει” η Τουρκία… στην Ελλάδα!



H αφίσα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και προσκαλεί όλους τους υποψήφιους τουρίστες για διακοπές στην Τουρκία. Με σαφή προσανατολισμό στην Ελληνική αγορά και προσεκτικό “στήσιμο” δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, σαφές δείγμα του απόλυτα “επαγγελματικού τρόπου”... με τον οποίο προσεγγίζονται όλοι - μα όλοι - οι υποψήφιοι επισκέπτες. Αρκεί να προσέξει κάποιος την προβολή του γενικότερου χριστιανικού θρησκευτικού στοιχείου, το οποίο “υποβάλεται” έτσι και αλλιώς με την πρώτη ματιά. Το αντίστοιχο ελληνικό υπουργείο τουρισμού, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις όλων των εμπλεκόμενων στον τουριστικό κλάδο, περιορίζεται προς το παρόν στα… κλασσικά. Και να φανταστεί κανείς ότι ο τουρισμός στην χώρα μας θεωρείται η “βαριά του βιομηχανία”….

Αποτελέσματα των αγώνων του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα


Σε αγώνες για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Θρασύβουλος-Ολυμπιακός 0-2


Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 3-1...


ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4-1


Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-1


Λεβαδειακός-Λάρισα 0-1


Αρης-Πανθρακικός 3-2


Ξάνθη-Ηρακλής 4-1


Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-4





ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 30 αγώνες)


================================


1. Ολυμπιακός 71 --ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ


---------------------------


2. ΠΑΟΚ 63 --Πλέι οφ


3. Παναθηναϊκός 61 --Πλέι οφ


4. ΑΕΚ 55 --Πλέι οφ


5. Λάρισα 49


---------------------------


6. Άρης 47


7. Ξάνθη 38


8. Πανιώνιος 37


9. Εργοτέλης 36


10. Πανθρακικός 33


. Ηρακλής 33


. Αστέρας Τρίπολης 33


13. Λεβαδειακός 32


---------------------------


14. ΟΦΗ 24 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ


. Πανσερραϊκός 24 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ


16. Θρασύβουλος 14 --ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Rock ενάντια στην παιδοφιλία

Create your own banner at mybannermaker.com!


"United in one strong voice we will make our message heard and create a better world for the children..."

Πρόκειται για μια ομάδα ενημέρωσης και αφύπνισης, που ουσιαστικά υψώνει τη φωνή της αλλά και τη δική σας φωνή, με σκοπό να κάνει το θέμα της παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης γνωστό σε όλους και με σκοπό να ενημερώσει όλους τους ανηλίκους για τον κίνδυνο που διατρέχουν είτε στο διαδίκτυο είτε στην καθημερινότητά τους.

Η ομάδα RACA oργανώνει συναυλίες, κυρίως γύρω από τη ροκ και μέταλ (αλλά και οποιοδήποτε άλλο είδος), με σκοπό να συνδυάσει τις live εμφανίσεις διαφόρων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων με το ηχηρό μήνυμα ότι οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης των παιδιών ΔΕΝ είναι αποδεκτή. Μέσω της μουσικής, είτε σε live εκτελέσεις είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, προσπαθεί να αγγίξει χιλιάδες ανθρώπους που αναζητούν μία φωνή προκειμένου να επιτευχθεί οποιαδήποτε αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά αυτού του τόπου.

Σε καμία περίπτωση δε δημιουργεί προσωπικό κέρδος από οποιαδήποτε δραστηριότητα του RACA. Όλα τα έξοδα καλύπτονται από χορηγίες και στην περίπτωση που υπάρξει κάποιο ποσό από χορηγίες ως πλεόνασμα μετά την κάλυψη όλων των εξόδων, διατίθεται με τον ίδιο τρόπο που διατίθενται τα έσοδα από τη διοργάνωση.

>> Επισκεφτείτε τη σελίδα του ελληνικού τμήματος του RACA: [link] καθώς και εκείνη του ιδρυτικού γερμανικού Rock gegen Kinderporno: [link]

Η δύναμη ψυχής μιας μειοψηφίας

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Για τους fun του rockabily

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Angry Aryans dowloads



Angry Aryans - Death Notices - Demo I

Track list:
01. Let's Get Hostile
02. Asian Invasion
03. Matter of Race
04. Long Way Home
05. Faggots
06. Islam (Religion of Whores)

Rapidshare

Angry Aryans - Race Mixing Is Treason - Demo 2

Track list:

01. Nigger Loving Whore
02. Can I sit next to you
03. Race Mixing is treason
04. Mud man
05. Do the Hale Bop
06. Condemned
07. White Race awake
08. E.A. E.A.
09. H8 edge
10. Extinction is forever


rapidshare


Angry Aryans - White Power

Track list:
01 - Dead Jew on a Stick
02 - Bashing Queers
03 - Mud Man
04 - The Bombing of Israel
05 - Jewish Tyranny
06 - NAACP
07 - SHARP Skins
08 - Christ is Burning
09 - Today and Tomorrow
10 - Scapegoat

Rapidshare

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ (ακρο)ΑΡΙΣΤΕΡΕ.

  • Γιατί μου πλασάρεις ότι αγωνίζεσαι για να κοντράρεις το σύστημα. Μου λες ότι μισείς τον καπιταλισμό. Μου λες ότι δρας για τις εργαζόμενες μάζες. Όλα αυτά ακούγονται ωραία στα αυτιά μου, αλλά κάτι δεν μου πάει καλά.
  • Έχεις κάτσει να σκεφτείς πόσο συμφέρει τον καπιταλιστή ο διακαής σου πόθος, η πολυπολιτισμική Ελλάδα; Ο Πακιστανός που ήρθε εδώ θα δεχτεί να δουλεύει και με 400€. Την ίδια στιγμή, ο Έλληνας εργάτης μένει άνεργος. Ο καπιταλιστής, φύσει προδότης της πατρίδας και δούλος του θεού της εποχής μας, του χρήματος, θα βρεθεί με περισσότερα κέρδη και σκασίλα του στην τελική εάν ο συμπατριώτης του πεινάσει. Αυτός τα μάζεψε τα λεφτάκια του. Και εσύ δρας για το συμφέρον του. Πανηγυρίζεις για την πολύχρωμη Αθήνα, ενώ αλλοιώνονται τα έθιμα της χώρας σου και στην περιοχή γύρω από την omonoia αισθάνεσαι τουρίστας στην Ασία.
  • Όλο μιλάς για τους εργάτες και την εργατιά, αλλά έχεις κάτσει να δεις ποιοι στελεχώνουν τον κομματικό σου οργανισμό (όποιος και να είναι αυτός); Δημόσιοι υπάλληλοι, επαγγελματίες κομματόσκυλα, φοιτητές, ακόμα και τύποι με τρελά φράγκα και βολεμένη ζωή από τη γέννησή τους. Αλλά τι σε νοιάζει, διανοούμενοι είστε, οι εργάτες (και οι εργαζόμενοι εν γένει) είναι αμόρφωτοι/άξεστοι/αγράμματοι, θα τους καθοδηγήσει το πεφωτισμένο σου κόμμα.
  • Μιλάς για την Χαμάς, θες να νικήσει τον δίκαιό της αγώνα. Σύμφωνοι. Μόνο που η Χαμάς είναι εθνικιστική. Αλλά ως γνωστόν, οι εθνικιστές που είναι "μακριά από εδώ" έχουν δίκιο. Στους ντόπιους...αξίζουνε κρεμάλες (εδώ γελάμε φυσικά).

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΕ.

  • Γιατί νομίζεις ότι με έναν εμπρησμό τράπεζας κάνεις επανάσταση. Η τράπεζα έχει ασφάλιση όμως, και το έλλειμμα που δημιουργείται στον ισολογισμό της από τις ζημιές/ληστείες, εξισορροπείται από τις αμοιβές των εργαζόμενων.
  • Γιατί οι Ελληνικές Σημαίες είναι προς καύση, ενώ οι αλβανικές δίνουν και παίρνουν μέσα στα μπλοκ σου.
  • Γιατί οι "ναζί" ήταν "φονιάδες και εγκληματίες" ενώ το καρκίνωμα που λέγεται Ισραήλ κάνει "δίκαιο αγώνα" (!!!)
  • Γιατί οι μίζερες επιθέσεις σου που γίνονται με την ανοχή (για να μην πω τίποτα άλλο και με κλείσουν μέσα) του καθεστώτος, αποτελούν ουσιαστικά το πάτημα για περαιτέρω καταπίεση του Ελληνικού Λαού μέσω καμερών, φορομπηχτικών επιθέσεων και μπατσικού ετσιθελισμού.
  • Γιατί οι "σύντροφοί" σου, ακόμα κι όταν πιάνονται επ'αυτοφώρω, σχεδόν πάντοτε αφήνονται ελεύθεροι, ενώ οι Εθνικιστές τρώνε εικοσαετίες.
  • Γιατί πολύ απλά, είσαι ένα παρακρατικό σκουλήκι.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ (ακρο)ΔΕΞΙΕ.

  • Γιατί χαίρεσαι που ανεβαίνει το ΑΕΠ. Χαίρεσαι για την "οικονομική ευημερία" του Γιουνανιστάν τη στιγμή που ο μισθός δεν σου φτάνει ούτε για το νοίκι πλέον.
  • Γιατί "έλληνας είναι όποιος έχει ελληνική παιδεία". Ε; (δημοσίευμα γνωστής δεξιάς εφημερίδας)
  • Γιατί πας και τους ψηφίζεις ρε ζώο, ενώ αυτοί γελούν με την ηλιθιότητά σου.
  • Γιατί μου λες ότι οι Εβραίοι είναι καθάρματα, ενώ κάθε Πάσχα (πεσάχ=πέρασμα στα Εβραϊκά) πας και ψέλνεις στην εκκλησία "Χαίρε και αγάλλου Σιών".
  • Γιατί οι "Αμερικάνοι είναι φίλοι μας".
  • Γιατί το αιώνιο πρόβλημά σου είναι να πάρουμε την Πόλη πίσω, ενώ σε λίγο δεν θα μπορείς να πάρεις ούτε τα πόδια σου από την πείνα.
  • Γιατί βρίζεις το κράτος και τη σαπίλα που (όντως) έχει, ενώ γλείφεις για να "βρει το παιδάκι μου μια θέση στο Δημόσιο", ουσιαστικά διαιωνίζοντας την διαφθορά και την παρακμή της Πατρίδος.
  • Γιατί ο σιωνισμός, αφού είναι ο "εβραϊκός εθνικισμός", άρα είναι κι αυτός εθνικισμός άρα είναι καλός...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΩΑ!

ΞΥΠΝΑΤΕ

(όλοι μας ξυπνήσαμε...)

ΑΠΟ:http://steelcappedboots.blogspot.com

Κυριακή 19 Απριλίου 2009

STREET LIFE FORUM

-FOOTBALL PICTURE
-MUSIC DOWLOADS
-ART
-NEWS

Η λειτουργία του τραπεζικού συστήματος


http://img297.imageshack.us/img297/5927/wallstatsdatlarge.jpg

Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Ανάσταση στο πεζοδρόμιο


Λίγο πριν το εισαγόμενο φως φτάσει στην αποψινή γιορτή, σκέφτηκα αντί άλλης ανάρτησης να υπενθυμίσω σε όλους μας, για έναν συνάνθρωπό μας... στην Πατησίων 70 και Κότσικα γωνία, κάτω από την ανύπαρκτη "Επιτροπή Ανταγωνισμού

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Σκληρή -μυστική- αερομαχία πάνω από το Αιγαίο


Δεν έχουν τον Θεός τους... Ούτε την Μεγάλη Πέμπτη δεν σεβάστηκαν οι Τούρκοι, οι οποίοι προκάλεσαν και σήμερα...


Λίγο μετά τις 11 το πρωί, 8 τουρικά μαχητικά, 6 εκ των οποίων οπλισμένα, παραβίασαν τον εναέριο χώρο και εισήλθαν στο Αιγαίο.

Αμέσως στις πτέρυγες της Λήμνου και της Σκύρου, σήμανε συναγερμός... Ελληνικά μαχητικά σηκώθηκαν και ακολούθησε μια σκληρή αερομαχία... Τελικά οι Έλληνες - μάγκες- πιλότοι κατάφεραν να αναχαιτίσουν τα τουρκικά μαχητικά...

Το περιστατικό δεν έγινε γνωστό.... από το ΓΕΑ...για λόγους ευνόητου

Νέα ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εναντίον της Γάζας


Νέα αεροπορική επιδρομή εναντίον της Λωρίδας της Γάζας πραγματοποίησε η ισραηλινή αεροπορία σήμερα σύμφωνα με Παλαιστίνιους αυτόπτες μάρτυρες και με τον ισραηλινό στρατό...

Η επιδρομή, η οποία είναι η πρώτη μετά από πολλές εβδομάδες δεν προκάλεσε θύματα είχε ως στόχο της το στρατόπεδο των Παλαιστίνιων προσφύγων αλ Μαγκαζί, που βρίσκεται στο κέντρο των Παλαιστινιακών Εδαφών, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε την αεροπορική επιδρομή, αναφέροντας ότι ήταν ένας τόπος "παγίδευσης" κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.

Eικόνες από την Κύπρο



Αμμόχωστος. Μισογκρεμισμένα κτίρια που θυμίζουν τα όσα πέρασαν οι Κύπριοι.
Το συρματόπλεγμα εκτείνεται ως τη θάλασσα.

Διαφήμιση της VODAFONE σε στάση λεωφορείου μόνο στα Αλβανικά


Αρχικα,τις κοιταζει κανεις με απορια.Επειτα,τις ξανακοιταζει προσπαθωντας να καταλαβει τι σημαινουν.Τελικα,οταν βεβαιωνεται οτι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ αυτων των διαφημισεων ειναι τα αλβανικα,αισθανεται οργη και αηδια για κατι πρωτοφανες,δηλαδη στην ΕΛΛΑΔΑ να υπαρχουν μεγαλες αφισες-κυριως σε στασεις λεωφορειων,απ'οπου και οι φωτογραφιες-μιας δηθεν "ελληνικης" εταιριας κινητης τηλεφωνιας,που να απευθυνονται ΜΟΝΟ σε Αλβανους!!!

Μπορειτε να δειτε σε μεγαλυτερη αναλυση τη φωτογραφια αριστερα,κλικαροντας την:δυστυχως δε γνωριζουμε αλβανικα,μαλλον...κακως συμφωνα με τη Vodafone,αφου ζουμε σε ...πολυπολιτισμικη κοινωνια και προφανως θα πρεπει να μαθαινουμε μαζι με τα ελληνικα και ενα σωρο ακομα γλωσσες (λαθρο)μεταναστων,στα πλαισια της...προοδου και της παγκοσμιοποιησης!

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Ο κύκλος της ζωής

ULTRAS SPIRIT




www.ultrasspirit.com

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Νεκρά ψάρια στον Μαλιακό



Δεκάδες ψάρια έχουν σκοτωθεί στον Μαλιακό κόλπο. Τα νεκρά κουφάρια έχουν γεμίσει τις παραλίες της περιοχής, εξαιτίας των τοξικών φυκιών του γένους Chatonella που ανιχνεύτηκε απο τους επιστήμονες του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ). Οι μελετητές θεώρησαν αυτά τα μικροφύκια υπεύθυνα για τους μαζικούς θανάτους στα ψάρια, γεγονός πραγματικά πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο βιολόγος ερευνητής, Κώστας Κουκάρας πρόκειται για ένα είδος που δεν ήρθε από άλλες περιοχές αλλά προϋπήρχε στη χώρα μας. Επίσης δήλωσε πως το μόνο σίγουρο είναι πως το Chattonella δεν περνά την τροφική αλυσίδα.

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Παλαιστινιακό αλιευτικό ανατινάχθηκε κοντά στις ισραηλινές ακτές


Αλιευτικό φορτωμένο με εκρηκτικά, το οποίο είχε πιθανότατα στόχο ισραηλινό περιπολικό σκάφος, ανατινάχθηκε σήμερα το πρωί στα ανοικτά της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ισραηλινού Στρατού.

Η έκρηξη σημειώθηκε όταν το ισραηλινό περιπολικό σκάφος πλησίασε το παλαιστινιακό αλιευτικό. Θύματα δεν αναφέρθηκαν. Το αλιευτικό πιστεύεται ότι ανατινάχθηκε με τηλεχειρισμό.

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Αποτελέσματα αγώνων της Σούπερ Λίγκα

Πανιώνιος-Θρασύβουλος 4-1
Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-3
Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 0-0
Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 2-1
ΑΕΚ-Αρης 0-1
ΟΦΗ-Εργοτέλης 0-0
Ολυμπιακός-Λάρισα 0-1
Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2